jag får liksom ingen ordnig!

ligger i sängen och är peppad som fan för pulkaracet i fyrbybacken imorgon, ska fan ta hem segern!

elias var så snäll att han lånade ut sin turbomatade superpulka åt mig sen blir det en påtthjälm och skitbrillor (Y) kommer ju steka.

gårdagen: igår gjorde jag inte så mycket, förutom att jag och några till drog på någon "fest" det var ganska ruttet men man träffade nytt trevligt folk så det var ju bra.

dagen.: idag sov jag bort typ halva dagen, sen satt jag och nörda mig bort i nfs världen som jag har fastnat i. men lyckades sluta spela och så tog jag mig en trip upp till bonsai och umgicks lite med folk oså!

cYa!

back on track!

det var ett tag sen sist jag skrev, men jag ska försöka igen!

idag så har jag inte gjort så mycket förutom att jag var vaken hela natten för att vänta på hockeyn, 3-0 till svergie (BRAAAAAA) inte för att jag bryr mig så mycket men jag ville i alla fall kolla på det, senare in på dagen så chillade jag bara sönder hos min vänliga granne jesper, vi tog oss upp till bonsai en stund sedan vidare till torshällafastigheter för att söka lite sommarjobb. efter det så fick jag något cpryck och sa till jeppe " nu går vi hem och gräver fram min moppe och så försöker vi fixa den" vi gjorde det också men det var så jävla hårdpackad snö  så vi fick stå med gjutjärnsspadar och gräva fram den sen så rullade vi ner den i källaren.
men men, den kommer nog aldrig att starta för jag har aldrig hitta problemet förut så.

idag vart det inte så mycket att skriva men det var i alla fall något!

over and out!

RSS 2.0